liveyourlife

Kategori: Allmänt

my one and only

En kärlek som aldrig dör, en kärlek som aldrig blekar en kärlek som man kämpar för en kärlek som aldrig tappar sin spänning. En kille man aldrig ger upp hoppet för, en kille man kämpar för!

and thats you

fuck life

Jag tänkte byta bloggportal till myshowroom men nej ikke sa nicke, var segt och man förstod inte så mycket. Än sålänge så ska jag hålla mig till forme enkelt och bra, jag själv börjar bli sugen på choklad biskvi hade varit så himlans gott, hatar när sötsuget kommer ikapp!

Vad står på schemat idag? Hmm en sväng på stan kanske ? vem vet vi får se vad som väntar. Förlåt om jag inte är på topp än men jag har så mycket i mitt huvud som ylaar om kring och dessutom så måste jag åka till Arboga och hämta min student mössa gör jag inte det så skickas den väl tillbaka tyvärr nej usch så ska vi absolut inte säga, ska kolla med mitt hjärta om jag kan åka iväg och hämta den idag skulle vara prima!

 

 

/aD

Dejt

Ur mysig date med babe idag, vi båda bestämmde oss för att stanna hemma idag då vi haft en jobbig helg framför oss. Lite extra ledigt och extra tid tillsammans var verkligen välbehövligt!

dags att mysa ner mig hos min älskling!

Dinner med babe

 

2 from today

Todays

När allt är perfket

underbart väder, underbartt liv wiiiie

Börjar bli bebis kääär

Solen skiner och jag ligger alldeles nyvaken! Ska alldeles snart gå ner och ta mig en härlig frukost som start på en underbar dag, Därefter så packar jag min väska och tar mig till gymmet där det är dags att springa av sig lite, men inte bara det. Rumpan ska tränas sen lägger jag mig ner för en 25 minutare i Hawaii innan det är dags att börja röra sig mot stan. Har länge tänkt på att börja lägga in bilder daglligen då det blir så tråkigt med bara en massa text. så nu ska jag bli grym på att fota eller vad säger ni ? Förövrigt så har jag lov och det är sååå välbehövligt innan slutspurten. Så skönt och ligga och inte göra ett skit på dagarna eller jo självklart så gör man ju något men det är ju absolut skönare och ligga och dra sig i sängen finns inget bättre!

 

/aD

TB

Hur är det egentligen att bli nertryckt utav någon man tycker om ?

Hur är det egentligen att bli nertryckt utav någon man tycker om ?

Jo med svaret på denna fråga så kan man utrycka sig på detta vis. Det är inte en smula kul att få höra saker som du är så jävla ful och misslyckad som människa

Är nog det absolut sista man vill höra från någon  man står väldigt nära. När den personen tar ut all sin ilska på mig när det egentligen skulle gått på något helt annat

När det är personens egna fel men skyller på mig istället för en själv

Att leva med det, men som sagt bit ihop i det sura äpplet och le för det den personen tycker om dig tycker ingen annan

/aD

 

 

 

 

 

Äntligen så är det Fredag äntligen kan man slappna av och ta det lungt! Vädret är verkligen säms men skitsamma bara att krypa ner under täcket och mysa ner sig till en film nedräkningen till studenten har även börjat och inte nog med det så har jag och Karina varit och shoppat loss på RUSTA 50% på allt i hela butiken, en del fynd blev det trots allt! Hur ser eran dag ut jag vill just nu bara gräva ett hål och krypa ner det och aldrig komma upp m itt humör har svejat helt villt denna vecka. Har fått in en fråga om jag kan visa hur jag gör min Donut (uppsättning) absolut kan jag det så håll utsckick,

/aD

Kalla mig vad du vill, säg vad du vill utan att mena saker du kan inte trycka ner mig längre det funkar inte. Håll din trut istället för att säga en sak men mena en annan. trött på ord trött på att bli behandlat på detta vis du säger att du ska fundera vad fan tror du inte jag behöver då ge mig lite andrum och låt mig andas.. Tro mig jag väntar inte på dig längre blir så trött och grining. Ta dig i kragen och väx upp på riktigt ingenting är okej längre! Inte det sättet du håller på med och absolut inte sakerna du säger.. Tryck ner mig och tro mig jag kommer trycka ner dig 10 gånger längre ner i hålet trust me!

Jag valde att ta bort alla inlägg för en omstart så trött på all skit just nu! 

Allting är så otroligt stressande dom 3 kilorna jag hade gått upp och var så stolt över är redan borta, hatar att vara sjuk näsan rinner som en kran och huvudet dunkar till max.. Halsen värker.. Skit vid sidan om nej nu orkar jag faktiskt inte så mycket mer längtar till student dagen längtar tills folk visar sin uppskattning är man sjuk så visa lite respekt man orkar varken göra eller lyssna på saker och ting! Menmen den personen kommer ångra sig tro det eller ej men det kommer den. Nya fotbollsskor fick jag hem igår och idag ska jag slå lite pling till olika lag här i Örebro som jag tänkt test träna med. Går att ringa men får köra näästa vecka då jag ligger sjuk men skulle samtidigt behöva dra mig mot skolan för att förbereda unför gymnasiearbetet. 

/aD