liveyourlife

my one and only

En kärlek som aldrig dör, en kärlek som aldrig blekar en kärlek som man kämpar för en kärlek som aldrig tappar sin spänning. En kille man aldrig ger upp hoppet för, en kille man kämpar för!

and thats you

fuck life

Jag tänkte byta bloggportal till myshowroom men nej ikke sa nicke, var segt och man förstod inte så mycket. Än sålänge så ska jag hålla mig till forme enkelt och bra, jag själv börjar bli sugen på choklad biskvi hade varit så himlans gott, hatar när sötsuget kommer ikapp!

Vad står på schemat idag? Hmm en sväng på stan kanske ? vem vet vi får se vad som väntar. Förlåt om jag inte är på topp än men jag har så mycket i mitt huvud som ylaar om kring och dessutom så måste jag åka till Arboga och hämta min student mössa gör jag inte det så skickas den väl tillbaka tyvärr nej usch så ska vi absolut inte säga, ska kolla med mitt hjärta om jag kan åka iväg och hämta den idag skulle vara prima!

 

 

/aD

Dejt

Ur mysig date med babe idag, vi båda bestämmde oss för att stanna hemma idag då vi haft en jobbig helg framför oss. Lite extra ledigt och extra tid tillsammans var verkligen välbehövligt!

dags att mysa ner mig hos min älskling!

Dinner med babe

 

2 from today

Todays

När allt är perfket

underbart väder, underbartt liv wiiiie

Börjar bli bebis kääär

Solen skiner och jag ligger alldeles nyvaken! Ska alldeles snart gå ner och ta mig en härlig frukost som start på en underbar dag, Därefter så packar jag min väska och tar mig till gymmet där det är dags att springa av sig lite, men inte bara det. Rumpan ska tränas sen lägger jag mig ner för en 25 minutare i Hawaii innan det är dags att börja röra sig mot stan. Har länge tänkt på att börja lägga in bilder daglligen då det blir så tråkigt med bara en massa text. så nu ska jag bli grym på att fota eller vad säger ni ? Förövrigt så har jag lov och det är sååå välbehövligt innan slutspurten. Så skönt och ligga och inte göra ett skit på dagarna eller jo självklart så gör man ju något men det är ju absolut skönare och ligga och dra sig i sängen finns inget bättre!

 

/aD

Upp