liveyourlife

im back

Min älskade telefon har fått står i en påse ris i en och en halv dag, och igår så skulle jag lämna in den på lagning på lunchen , när jag tog ut telefonen ur ris påsen och startade upp den så blev det helt plötsligt som vanligt igen? BEVISAT RIS FUNKAR! 

i söndags så var vi iväg till stockholm för att kolla på säsongens sista match på bajen vilken j*vla upplevelse över 30 000 människor och ett + i kanten BAJEN ÄR VIDARE DOM GÅR UPP I ALLSVENSKAN! Kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar att stå på läktaren med min man och skrika mig hes!

från en sak till en annan, jag har inte haft tid att skriva i denna har haft så mycket annat som ska göras men nu ska jag försöka skriva av mig varje dag känns som om jag får ut allt här tycker det är så skönt att ha något att skriva om och någonstans att skriva.. Idag är det skola som vanligt men jag längtar till helg så himlans mycket. Och det gör nog mitt hjärta med finns inget bättre än när han kommit hem från jobbet fjärilarna i magen när man ser honom. När man inser hur mycket man saknar varandra på dagarna när man får ett sms som förgyller hela ens dag du är bäst! 

 

 

/aD

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas